Werving en selectie

Indien u kiest voor de optie werving&selectie gaan wij, zodra u uw vacature bij ons neerlegt actief op zoek naar de juiste kandidaat.
Wij vragen u zoveel mogelijk informatie over de praktijk te geven, zo kunnen wij de juiste kandidaat voor u vinden. Omdat u een vast contactpersoon heeft en wij ervaring hebben in de tandheelkunde en de medische wereld krijgt u altijd een deskundig advies.

Zodra wij van mening zijn dat wij een geschikte kandidaat voor u hebben, ontvangt u van ons per email een CV. Aan de hand van zijn of haar CV kunt u zelf nog beslissen of u een gesprek wilt met de kandidaat. Ben u geïnteresseerd in een gesprek met een kandidaat dan maken wij voor u de afspraak. Na deze afspraak inventariseren wij bij u of de kandidaat de persoon was die u zoekt. Mocht dit zo zijn dan kunt u de kandidaat een contract aanbieden, zo niet dan zoeken wij voor u verder. Zodra u met de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangaat betaalt u ons bemiddelingstarief. Wij houden een betalingstermijn aan van 14 dagen. Zodra een kandidaat bij u begint ontavngt u binnen 1 week een factuur met het volledige bemiddelingstarief.
Garantie regeling Assistentematch:

1. Assistentematch werkt op “no cure no pay” basis. Dit betekent dat in geval een kandidaat binnen 2 maanden na in diensttreding niet voldoet, Assistentematch, na overleg, met gesloten beurzen op zoek gaat naar een meer geschikte kandidaat. De regeling geldt niet indien de kandidaat zelf besluit de organisatie te verlaten binnen 2 maanden na indiensttreding.


2. Opdrachtgever heeft op geen enkele wijze recht op teruggave van het bemiddelingstarief. Tevens is deze garantieregeling alleen van kracht bij een opdracht en plaatsing via werving en selectie.

3.Indien de opdrachtgever van deze garantieregeling gebruikt wenst te maken, dient hij Assistentematch binnen 14 dagen na beëindiging van het dienstverband met de eerste kandidaat daarvan schriftelijk in kennis te stellen. Na deze 14 dagen vervalt het recht van garantie.


U kunt ook direct uw vacature aan ons doorgeven via ons Vacature formulier

Werving&selectie is op basis van no cure, no pay. Bij elke opdracht zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

 

Op al onze diensten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Partner site's

Mijn vacatures
© Assistentematch 2018  |  Sitemap  |  Vacature Plaatsen  |  Algemene Voorwaarden  |  Netwerk  |  Privacy Statement

Otys Recruiting Technology PXL Communicatie
Assistentematch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?