Werving en selectie tarieven

Indien u kiest voor de optie werving&selectie gaan wij, zodra u uw vacature bij ons neerlegt actief op zoek naar de juiste kandidaat.
Wij vragen u zoveel mogelijk informatie over de praktijk te geven, zo kunnen wij de juiste kandidaat voor u vinden. Omdat u een vast contactpersoon heeft en wij ervaring hebben in de tandheelkunde en de medische wereld krijgt u altijd een deskundig advies.

Zodra wij van mening zijn dat wij een geschikte kandidaat voor u hebben, ontvangt u van ons per email een CV. Aan de hand van zijn of haar CV kunt u zelf nog beslissen of u een gesprek wilt met de kandidaat. Ben u geïnteresseerd in een gesprek met een kandidaat dan maken wij voor u de afspraak. Na deze afspraak inventariseren wij bij u of de kandidaat de persoon was die u zoekt. Mocht dit zo zijn dan kunt u de kandidaat een contract aanbieden, zo niet dan zoeken wij voor u verder. Zodra u met de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangaat betaalt u ons bemiddelingstarief. Wij houden een betalingstermijn aan van 14 dagen. Zodra een kandidaat bij u begint ontvangt u binnen 1 week een factuur met het volledige bemiddelingstarief.

Onze tarieven voor 2018 zijn:

Tandartsassistente/ baliemedewerkster (MBO) t.m 16 uur per week:  € 1249,- en vanaf 17 uur per week: € 1449,-
Preventieassistente/ ortho-assistente/Doktersassistente t/m 16 uur oer week: € 1449,- vanaf 17 uur per week € 1645,-
Mondhygiënist t/m 16 uur per week: € 1949,-  vanaf 17 uur per week: € 2149,-
Tandarts t/m 16 uur per week:  € 3195,- vanaf 17 uur per week: € 3795,-
Praktijkmanager/baliemedewerkster met management rol (HBO) t/m 16 uur per week: € 1895,-  vanaf 17 uur per week: € 2045,-

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Garantie regeling Assistentematch:

1. Assistentematch werkt op “no cure no pay” basis. Dit betekent dat in geval een kandidaat binnen 1 maand na indiensttreding niet voldoet, Assistentematch, na overleg, met gesloten beurzen op zoek gaat naar een meer geschikte kandidaat. De regeling geldt niet indien de kandidaat zelf besluit de organisatie te verlaten binnen 1 maand na indiensttreding.

2. Opdrachtgever heeft op geen enkele wijze recht op teruggave van het bemiddelingstarief. Tevens is deze garantieregeling alleen van kracht bij een opdracht en plaatsing via werving en selectie.

3.Indien de opdrachtgever van deze garantieregeling gebruikt wenst te maken, dient hij Assistentematch binnen 14 dagen na beëindiging van het dienstverband met de eerste kandidaat daarvan schriftelijk in kennis te stellen. Na deze 14 dagen vervalt het recht van garantie.


Werving&selectie is op basis van no cure, no pay. Bij elke opdracht zijn onze
Algemene voorwaarden van toepassing.

 

Op al onze diensten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Partner site's

Vacatures
Mijn vacatures
© Assistentematch 2019

Otys Recruiting Technology PXL Communicatie
Assistentematch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?