Werving en selectie tandheelkunde

Werving en selectiebureau tandheelkunde


Wilt u liever dat wij de werving&selectie voor u verzorgen voor het vinden van tandheelkundig en medisch personeel, dan kan dat ook! Zodra u uw vacature bij ons neerlegt, gaan wij actief voor u op zoek naar de juiste kandidaat. Wij vragen u zoveel mogelijk informatie over de praktijk zodat wij de juiste kandidaat voor u kunnen zoeken.

Zodra wij van mening zijn dat wij een geschikte kandidaat voor u hebben, ontvangt u van ons per email een CV. Aan de hand van zijn of haar CV kunt u zelf nog beslissen of u een gesprek wilt met de kandidaat. Ben u geïnteresseerd in een gesprek met een kandidaat dan maken wij voor u de afspraak. Na deze afspraak inventariseren wij bij u of de kandidaat de persoon was die u zoekt. Mocht dit zo zijn dan kunt u de kandidaat een contract aanbieden, zo niet dan zoeken wij voor u verder. Zodra u met de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangaat betaalt u ons tarief.
Vacatures
Mijn vacatures
© Assistentematch 2019

Otys Recruiting Technology PXL Communicatie
Assistentematch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?