Vacature plaatsen met bedrijfsgegevens

U wilt een vacature plaatsen met bedrijfsgegevens en zonder bemiddelingskosten? U profiteert van een branche georiënteerde website en onze grote bereikbaarheid op het internet. Tevens worden uw vacatures gratis doorgelinkt naar verschillende vacaturesite's voor een nog grotere bereikbaarheid. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Vacature plaatsen 30 dagen:

Uw vacature door ons op de website geplaatst met uw LOGO en bedrijfsgegevens van de praktijk voor de periode van 30 dagen.

  • Looptijd 30 dagen
  • Prijs € 298,- incl. 21% BTW

Plaatsing van 5 vacatures:

  • Uw vacatures door ons op de website geplaatst met uw LOGO of foto en bedrijfsgegevens.
  • 5 vacature plaatsingen
  • Looptijd 30 dagen
  • Prijs € 1192,- incl. 21% BTW dus 1 vacature gratis geplaatst!

Kandidaten reageren rechtstreeks op het adres welke u heeft opgegeven. Assistentematch is niet verantwoordelijk voor de sollicitanten. Assistentematch doet geen werving en selectie voor deze vacatures, dit is uw eigen verantwoordelijkheid. In verband met onze expertise en kundigheid zetten wij de vacatures zelf op de website, dit verhoogt de vindbaarheid op internet en zorgt voor meer sollicitanten op uw vacature. Wel vragen wij van u om goed aan ons door te geven welke teksten in de vacature moet komen te staan.

U kunt uw vacature richten aan Debby Smit via email: debby@assistentematch.nl of u kunt de vacature telefonisch aan ons doorgeven aan Debby Smit via 06-16436729.

Wij zorgen ervoor dat de vacature direct dan wel binnen 1 werkdag op onze website wordt geplaatst. U ontvangt dezelfde dag een email met de informatie over de vacature plaatsing. U ontvangt direct in deze email ook de factuur, deze dient binnen 14 dagen betaalt te worden. Restitutie van betaalde vacature plaatsingen is niet mogelijk.

Zie onze  Algemene voorwaarden  voor meer informatie. Zodra u een vacature bij ons laat plaatsen gaat u akkoord met deze voorwaarden.
 

Vacatures
Mijn vacatures
© Assistentematch 2019

Otys Recruiting Technology PXL Communicatie
Assistentematch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?