Vacature aanmelden

U kunt uw vacature aan ons doorgeven door een email te sturen naar info@assistentematch.nl met uw praktijkgegevens en uw vacature. U kunt ook gebruik maken van ons Vacature formulier deze kunt u aanklikken en invullen, daarna kunt u deze via Word aan ons doormailen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 1 werkdag via de email antwoord krijgt dat uw vacature wordt verwerkt.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u op werkdagen contact opnemen met 

Debby Smit, telefoonnummer 06-16436729.

Vacature formulier

Algemene voorwaarden

Klant ervaringen:

  • Dankzij Assistentematch kon ik binnen 2 weken mijn vacature invullen met een zeer goede kandidaat
  • Op 10 januari mijn vacature preventieassistente aan jullie doorgeven en 1 maart gaat zij bij ons beginnen. Bedankt voor de snelle bemiddeling. (toegestuurd gekregen op 5 februari 2014 van onze klant in Amsterdam)
  • Bedankt Assistentematch voor het snel vervullen van onze tijdelijke vacature tandartsassistente, dankzij jullie voordelige uitzendtarieven en groot kandidatenbestand heb ik zonder bijkomende werkzaamheden een zeer bekwame assistente lopen voor de vervanging van onze zwangere assistente 
  • Mijn complimenten voor de nette, vlotte manier van werken, is mij zeer goed bevallen! Ik zal zeker in de toekomst nog vaker een beroep op je doen. Ontvangen van een tandartspraktijk in Oosterhout.
  • Huisartsenpraktijk Den Helder: Deze praktijk was al enige tijd op zoek naar een doktersassistente. Vacature heeft 14 dagen op de website gestaan en was toen vervuld. De reactie van de huisarts: Ik vond het een prettige manier om een sollicitatie procedure te doen. De vorige keer kreeg ik vooral brieven van mensen zonder diploma, ondanks dat ik duidelijk in de advertentie had geschreven wat ik zocht. Nu had ik 4 kandidaten en ze hadden allemaal een diploma.
    Tot zover bedankt voor de ondersteuning. 
  • Tandartspraktijk te Veldhoven: Wij zijn tevreden over Assistentematch omdat zij werken met korte lijnen, mailtjes worden direct beantwoord en afspraken worden vlot geregeld. Dankzij hun inspanningen hebben we niet 1 maar 2 goede assistentes kunnen aannemen.
     
Vacatures
Mijn vacatures
© Assistentematch 2019

Otys Recruiting Technology PXL Communicatie
Assistentematch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?