Uitzenden of detacheren

Ook kunnen wij tijdelijk of vast personeel via detachering of op uitzendbasis bij u in de tandartspraktijk, huisartsenpraktijk of zorginstelling plaatsen. U geeft uw vacature op basis van no cure, no pay aan ons door en wij zoeken voor u de geschikte kandidaat, zodra deze kandidaat bij u aan het werk gaat, verzorgen wij samen met ons partnerbedrijf alle administratieve zaken (zie hieronder) tegen een zeer scherp tarief, precies zoals u al van ons gewend bent.

U betaalt bij ons een vast bedrag per uur en heeft er verder geen omkijken meer naar, dit bedrag spreken wij met u af in een offerte. Deze bedragen zijn altijd excl. 21% BTW. 

De reden waarom wij gekozen hebben om met een partnerbedrijf te werken is omdat wij als ondernemers in de uitzendbranche zo veel mogelijk willen richten op onze core business: werving en selectie dus. Oftewel; bemiddelen in mensen en werk!

Maar bij uitzenden komt meer kijken dan het creëren van de ideale match. Ook de administratieve processen moeten vlekkeloos en volgens de laatste regels verlopen. Daarom hebben wij onze back office uitbesteed aan een partner bedrijf. Zij verzorgen alle administratieve werkzaamheden die te maken hebben met het ter beschikking stellen van de medewerkers aan onze opdrachtgevers. Zodat wij ons kunnen richten op onze core business: de ideale match tussen werkgever en werknemer.

Ons partnerbedrijf behoort tot de grootste payroll-organisatie van Nederland en heeft zich gespecialiseerd in de back office dienstverlening.Zo voorkomt u misverstanden en bent u gevrijwaard van uw aansprakelijkheid voor het betalen van loonbelastingen en premies.

Welke werkzaamheden verzorgen zij voor u:

Juridische werkgeverschap conform ABU CAO
Dossiervorming
Opstellen van arbeidsovereenkomsten
Versturen van opdrachtbevestigingen
Urenverwerking
Verlonen en uitbetalen van netto loon en vergoedingen
Verzorgen en afdrachten loonbelasting en sociale lasten
Facturatie
Pensioenreserveringen en -afdrachten
Spaarloon en levensloopregeling
Verzuimzorg
Alle advisering rondom uitzenden en detachering

Ons partnerbedrijf voert deze werkzaamheden in opdracht van Assistentematch uit. Neemt u contact op met Debby Smit voor het maken van een offerte betreffende detachering of uitzenden via 06-16436729 of via debby@assistentematch.nl. Wij bellen u dan terug.
Vacatures
Mijn vacatures
© Assistentematch 2019

Otys Recruiting Technology PXL Communicatie
Assistentematch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?