Informatie werkzoekenden

Op zoek naar een nieuwe baan in de tandheelkunde ?

Wij helpen jou met het vinden van je nieuwe baan. We hebben vaste en tijdelijke vacatures voor de tandarts, mondhygiënist, preventieassistent, tandartsassistent, orthodontieassistent, baliemedewerker/receptionist en praktijkmanager.

Neem even een kijkje bij onze actuele
vacatures of er een baan voor jou tussen zit. Je kunt je ook hier Inschrijven. Je ontvangt alle actuele vacatures naar keuze in je mailbox als je een Job Search Agent aanmaakt. Uiteraard zijn er voor de kandidaten geen kosten aan de inschrijving en bemiddeling verbonden.

Maak je eigen CV of kijk of jouw CV aan de eisen voldoet via dit
Voorbeeld CV van Word.

Diploma en/of meerdere jaren werkervaring en interesse om tijdelijk te werken en daarbij een goed salaris te verdienen? Schrijf je dan nu in op Assistentematch! Je kunt bij Assistentematch ook terecht als je op uitzend- of detacheringsbasis wilt werken, ideaal als je geen vaste baan wilt maar wel wilt blijven werken.

Inloggen

Inschrijven

Jouw voordelen van Assistentematch zijn:

- Gratis inschrijving en bemiddeling
- Jij geeft je wensen op en wij zoeken voor jou de geschikte baan.
- Wij hebben een groot bereik aan werkgevers.
- Je bepaalt zelf of je wilt solliciteren op de baan die wij je aanbieden.
- Je kunt bij ons ook op basis van uitzending bij ons werken, als je bijvoorbeeld wel wilt werken maar niet in een vaste baan.
- Je bepaalt zelf of met de werkgever of je gaat werken met een vast salaris of op basis van een percentage van je omzet (voor de tandarts en mondhygiënist).
- Je bent voorbereid over de bedrijfscultuur van de praktijk.

Follow Assistentematch on Twitter
Vacatures
Mijn vacatures
© Assistentematch 2019

Otys Recruiting Technology PXL Communicatie
Assistentematch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?