Bent u op zoek naar een systeembeheerder voor uw praktijk?

Hebt u weleens problemen met uw computernetwerk, waardoor u de digitale röntgen niet kunt gebruiken of de patiëntenkaarten niet kunt inzien en heeft u daar zelf geen verstand van. Kortom bent u op zoek naar een goede systeembeheerder?

Omdat wij veel vragen van praktijken kregen over hoe wij ons netwerkbeheer verzorgen en of wij niet een goed bedrijf kennen die dit ook voor hen kan verzorgen is Assistentematch is een samenwerkingsverband aangegaan met Service IT.

Waarom Service IT?

Sinds 7 jaar zijn wij al bekend met service IT en wij kunnen niet anders zeggen dat wij hier positieve ervaring mee hebben. Service IT heeft zich gespecialiseerd in netwerkbeheer voor de zakelijke dienstverlening, MKB en tandartspraktijken.

Wat kan Service IT voor uw praktijk betekenen?

Zij kunnen een compleet netwerk voor u aanleggen, computers installeren en voor u verzorgen, uw data opslag beheren en calamiteiten oplossen. Dit doen zij op verschillende manieren, zowel in vast contract of met losse opdrachten.

Wat is uw voordeel van deze samenwerking?

Onze vaste klanten krijgen een flinke korting op het systeembeheer bij service IT, dit houdt in dat wanneer u uw vacatures door Assistentematch laat vervullen of een vacature op de website plaatst met bedrijfsgegevens u een leuke korting krijgt bij Service IT. Dit kan u zo honderden euro’s per jaar opleveren én een compleet verzorgd en onbezorgd netwerk(beheer).

Wilt u meer weten over Service It of wilt u een afspraak maken voor een gesprek?

Neemt u dan contact op met:
 
Service IT
Frank Velthuizen
Zomerdijk 11
3402 MJ IJsselstein
Tel. 030 608 15 48
 
www.serviceit.nl

  


 

Vacatures
Mijn vacatures
© Assistentematch 2019

Otys Recruiting Technology PXL Communicatie
Assistentematch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?